Aaro Helander
Aaro Helander

Aaro Helander

Helsinkiläistynyt Aaro harrasti nuorena pikajuoksua ja telinevoimistelua, mutta sen jälkeen kunto oli päässyt tipahtamaan tasolle, jossa portaidenkin kävely tuntui haastavalta ja ruokavalio koostui lähinnä pakastepizzoista. Tiukka suunnanvaihdos elämässä ohjasi mielenkiinnon antaumuksella ravitsemuksen ja lihaskuntoharjoittelun pariin. 

Nykyään fyysinen harjoittelu kulkee elämässä käsi kädessä mentaalisen harjoittelun kanssa. Treenimuoto on oma hybridi-variaatio Christopher Sommerin lanseeraamasta GST:stä (Gymnastic Strength Training), jossa tavoitteena on kehittää kaikkia fyysisiä ominaisuuksia tasapainoisesti, tuloksena vahva ja notkea fysiikka. Aaro on tunnetusti suhteettoman pitkä (185 cm) ja painava (94 kg) uhmatakseen painovoimaa vaativien kehonpainoliikkeiden parissa – mutta se ei miestä näitä tekemästä estä!

Aaro on EHFA-sertifioitu personal trainer, Team Sportlifen sponsoroima urheilija, puoli-ammattimainen viulisti, Street Workoutin raskaan sarjan suomenmestari vuodelta 2015 ja IT-alan yrittäjä. Hän on perustanut Kouvolan Urheiluakatemiaan Yleistaitovalmennus-treenikonseptin, jossa tavoitteena on edesauttaa nuorten urheilijoiden lajiharrastusta GST-valmennuksen keinoin.