Mitä on harjoittelu Movement Centerissä?
Tule ottamaan selvää! Miksi kukaan haluaisi seisoa käsillään, ryömiä, roikkua ja viedä kehoa ihmeellisiin asentoihin? Saattaa näyttää hieman pelottavalta, oudoltakin (mutta aika kiehtovalta myös). Väitämme, että meillä on Suomen parhaat valmentajat mutta meillä voi harjoitella jokainen lähtötasosta riippumatta. Päävalmentajamme Jukka Rajalan kehittämä harjoittelurunko mahdollistaa perusteiden opettelun kaikessa rauhassa niin, että samalla pystyt valitsemaan omia tavoitteita tukevan viikkorytmin. Oli kyseessä voiman tai liikkuvuuden kehittäminen tai vaikka käsilläseisonnan opettelu, Movement Center on miettinyt sinulle polun valmiiksi.

Tuntuuko kyykkyyn pääseminen  vaikealta ja punnerruksen tekeminen on silkka mahdottomuus? Starttikurssilla opit tärkeiden perusliikkeiden tekniikat ja samalla keho ehtii tottua uudenlaiseen harjoitteluun kuusiviikkoisen totutusjakson aikana. Pitkäaikainen kehittyminen rakennetaan hyvien tapojen varaan ja siinä missä hampaiden harjaus aamuin illoin, myös Movement on tapa. Tapa liikkua monipuolisesti!

Mikäli olet kyllästynyt perinteiseen rääkkitreeniin ja haluat kokeilla jotain uutta, samalla parantaen toimintakykyäsi ja oppien uusia taitoja – anna meille mahdollisuus!