Tulevat Kurssit:

– Floor Acrobatics. Alkaa 9.4. Maanantaisin klo 16-17

 • Floor Acrobatics kurssilla pureudutaan lattia-akrobatian perusteisiin kuten kuperkeikkaan ja kärrynpyörään. Näitä lähdetaan soveltamaan hieman oudompiinkin variaatioihin niin, että jokaiselle tulee varmasti myös uusia liikkeitä.Taitoja harjoitellaan tuttuun tapaan itselle sopivalla tasolla.
  Kurssiluonteisuuden ansiosta pääset asettamaan itsellesi tavoitteita joita kohti kulkea kuuden viikon aikana.

  Kurssin vetää Tuomas Katila.

  Kurssi kestää 6 viikkoa ja alkaa 9.4. Harjoitukset ovat aina maanantaisin 16-17

  Huomioithan, että kurssit ovat ensisijaisesti tarkoitettu Movement Center salin jäsenille

– Käsilläseisonta Special. Alkaa 10.4. Tiistaisin klo 16-17 (parittomina viikkona)

 • Syventävä kurssi käsilläseisontaan, jossa opetellaan myös haarataittopunnerrusta ja / tai käsilläseisontapunnerrusta. Oppilas valitsee jomman kumman jota lähdetään harjoittelemaan käsilläseisonnan rinnalla. Kurssille osallistuminen vaatii perusteiden hallinnan, joihin kuuluu vaivaton työskentely seinällä ja ponnistaminen, jolloin vapaan seisonnan harjoittelu parin kanssa on myös mahdollista.Mikäli käsilläseisonnan perusteisiin ei ole vielä ehtinyt perehtyä, on suositeltavaa osallistua Käsilläseisonta Foundation -viikkotunneille ja myöhemmässä vaiheessa tulee oma kurssi perusteiden opetteluun.

  Kurssi sisältää 6 harjoituskertaa ja alkaa 10.4. Harjoitukset ovat tiistaisin klo 16-17 parittomina viikkoina.

  Huomioithan, että kurssit ovat ensisijaisesti tarkoitettu Movement Center salin jäsenille

– Movement Flow. Alkaa 17.4. Tiistaisin klo 16-17 (parillisina viikkoina)

 • Movement Flow tarjoilee monipuolisesta liikkeestä kiinnostuneille uudenlaista haastetta Basic –tuntien rinnalle. Kurssilla ryhmä pääsee kehittämään uusia liikkeitä ja liikeyhdistelmiä Basic –tunneilla opittujen perusliikemallien lisäksi. Liikkeissä yhdistyvät kehonhallinta, liikkuvuus ja voima muodostaen kokonaisuuden, joka tukee sulavaa liikkumista.Kurssi sisältää 6 harjoituskertaa ja alkaa 17.4. Harjoitukset ovat tiistaisin klo 16-17 parillisina viikkoina.

  Huomioithan, että kurssi on tarkoitettu ensisijaisesti jäsenillemme!