Tulevat Kurssit:

– Käsilläseisonta Special. Alkaa 9.1. klo 16-17

– Movement Flow. Alkaa 16.1. klo 16-17

Kurssin hinta on 149 € ja se sisältää 6 kertaa pienryhmävalmennusta 12 viikon aikana.

Käsilläseisonta Special:

Syventävä kurssi käsilläseisontaan. Kurssilla opetellaan käsilläseisonnan lisäksi myös haarataittopunnerrusta ja / tai käsilläseisontapunnerrusta. Oppilas valitsee jomman kumman liikkeistä ja sitä lähdetään harjoittelemaan käsilläseisonnan rinnalla. Kurssille osallistuminen vaatii perusteiden hallinnan.  Niihin kuuluu vaivaton työskentely seinällä sekä ponnistaminen, jolloin vapaan seisonnan harjoittelu parin kanssa on myös mahdollista.
Mikäli käsilläseisonnan perusteisiin ei ole vielä ehtinyt perehtyä, on suositeltavaa osallistua Käsilläseisonta Foundation -viikkotunneille ja myöhemmässä vaiheessa tulee oma kurssi perusteiden opetteluun.
Kurssi sisältää 6 harjoittelukertaa tiistaisin klo 16-17 parillisina viikkoina.

Movement Flow:

Movement Flow tarjoilee monipuolisesta liikkeestä kiinnostuneille uudenlaista haastetta Basic –tuntien rinnalle. Kurssilla ryhmä pääsee kehittämään uusia liikkeitä ja liikeyhdistelmiä Basic –tunneilla opittujen perusliikemallien lisäksi. Liikkeissä yhdistyvät kehonhallinta, liikkuvuus ja voima muodostaen kokonaisuuden, joka tukee sulavaa liikkumista.
Kurssi sisältää 6 harjoittelukertaa tiistaisin klo 16-17 parittomina viikkoina.

HUOM! Kurssille ilmoittaudutaan ajanvarauksen kautta. Ilmoittautumalla ajanvarauksessa kurssin ensimmäiselle tunnille, ilmoittaudut mukaan kurssille. Ilmoittautumiset ovat sitovia. Kurssille ilmoittautumisen tarvitsee tehdä vain kerran.