Monipuolisuus

2000 -luku on tuonut paljon elämää helpottavia laitteita, joka on samaan aikaan vähentänyt ihmisten pakollista tarvetta liikkeeseen. Vaikka arki ei välttämättä vaadikaan kovin paljon fyysistä tekemistä, kehomme puolestaan janoaa sitä joka solullaan! Tämän vuoksi liikettä pitää tuoda jokapäiväiseen elämään monipuolisen harjoittelun kautta, jossa huomioidaan myös harjoittelusta palautuminen ja muut terveen elämän tukipilarit.

Harjoittelu Movement Centerillä ei perustu pelkkään itsensä uuvuttamiseen, maksimaalisen suorituskyvyn tavoitteluun, saati yksittäisen ominaisuuden yksipuoliseen kehittämiseen. Movement System -ideologia perustuu ennen kaikkea hyvien tapojen luomiseen, taitojen kehittämiseen ja toimintakyvyn parantamiseen. Toimintakyky rakentuu koordinaatiosta, voimasta, liikkuvuudesta ja kestävyydestä. Miten paljon kutakin ominaisuutta tulee painottaa, tulee pohjautua aina nykytilanteen asettamiin tarpeisiin ja tulevaisuuden tavoitteisiin.

Movement Centerin valmentajista löytyy eri alojen huipputekijöitä, eikä osaaminen rajoitu pelkästään fysiikka – ja taitoharjoitteluun, vaan joukossamme on myös rentoutumisen ammattilaisia ja ravintoexperttejä!