Sami Obele

Sami on Movement Centerin luottovalmentaja ja on ollut mukana tiimissä jo ensimetreistä lähtien, kun Jukka avasi ensimmäisen salin Helsingin Vallilaan.

Sami lajitausta rakentuu monipuolisesti eri lajeista, josta voimaharjoittelu eri muodoissa on ollut mukana jo teini-iästä saakka. Sami tutustui kahvakuulilla harjoitteluun 10 vuotta sitten ja samoihin aikoihin alkoivat työt personal trainerina. Movement- ja kehonpainoharjoittelun Sami aloitti  viitisen vuotta sitten ja sillä tiellä hän on edelleen.

Sami on lisenssoitu Personal Trainer ja Kuntosaliohjaaja (Trainer Lab/FAF), ja hän on suorittanut kaikki Movement Systemin(entinen CompactFit -koulutukset) koulutukset, joita ovat Bodyweight Training Coach, Movement & Mobility Coach ja Cross Training Coach, sekä Kahvakuulaohjaajakoulutuksen (IUKL/IKSA).
Näiden lisäksi oppia on haettu  mm. Ido Portalin Upper Body Strenght ja Movement-X – kursseilta ja löytyy takataskusta myös SPNL:n Painonnoston ohjaajakoulutus sekä Vivobarefoot Running Coach -koulutus. Tällä hetkellä työn alla on Precision Nutrition -ravintovalmentajakoulutus.