Sampsa Kautto

Nuoruusvuodet Sampsa kilpaili SM –tasolla jalkapallossa ja alppihiihdossa. Fysioterapeuttina Sampsa on ehtinyt työskentelemään terveyskeskuksissa, yksityisellä sektorilla ja valtiolla. Erityisosaamista hänellä on sotilasilmailun parista, jossa hän työskenteli pitkään lentäjiemme fysioterapeuttina. Personal trainerin ja kehonpainoharjoittelu-valmentajan töitä Sampsa on tehnyt viime vuodet aktiivisesti ja valmennustyön ohella Sampsa kouluttaa alalle tulevia ammattilaisia ja kuuluukin Personal Trainer Akatemian, sekä Suomen Terveysliikuntainstituutin Physio Trainer –kouluttajatiimiin.

Oman treenimotivaation Sampsa saakin tällä hetkellä uusien taitojen oppimisesta. ”Ihmisellä on koko ikä aikaa kehittyä ja oppia uusia asioita, olisi hölmöä olla hyödyntämättä tätä.

Sampsan vahvuuksiin ehdottomasti kuuluu anatomisen teoriatiedon yhdistäminen monipuoliseen liikuntaosaamiseen. Matkan varrella Sampsa onkin harrastanut muun muassa kestävyysurheilua, voimaharjoittelua ja kahvakuulaurheilua. Viime vuodet ovat pitkälti kuluneet toiminnallisen harjoittelun ja haastavien kehonpainoharjoitteiden parissa, joihin Sampsa on hakenut oppia mm. Movement System – koulutuksista.