Starttikurssi

Alkavat Starttikurssit:

Starttikurssi Helmikuu, aamu: Kurssi alkaa 19.2.2018 / Maanantaisin klo 7.30 – 8.30 (kesto 12 viikkoa)

Starttikurssi Helmikuu, ilta: Kurssi alkaa 19.2.2018 / Maanantaisin ja torstaisin klo 19 – 20 (kesto 6 viikkoa)

Kurssilla opetamme kaikkein tärkeimmän perustiedon, mitä tarvitset menestykselliseen harjoitteluun läpi elämäsi. Ihmiset harvoin tietävät miten harjoitella menestyksellisimmin pitkällä tähtäimellä – esim. kovempaa ei aina ole parempaa, päinvastoin.

Perustaidot ovat hyödyllisiä kaikille liikkujille ikään ja kuntotasoon katsomatta. Pelkästään starttikurssin sisältämät kehonkäytön perustaidot ovat riittävä syy tulla Movement Centerin starttikurssille, vaikka et jatkossa harjoittelisikaan meillä.
Starttikurssi kestää kuusi viikkoa ja sen aikana myös herätellään ja vahvistetaan kehon lihaksia ja muita kudoksia suorittamaan ja ottamaan vastaan säännöllistä harjoittelua, sekä kestämään uudenlaista rasitusta. Kaikki pitkäaikainen kehittyminen perustuu hyviin tapoihin.  Huonot tavat, kuten liikkumisen aloittaminen liian kovilla tehoilla altistaa vammoille ja ylirasitukselle, sekä johtaa motivaation totaaliseen loppumiseen, jolloin kuntoilu loppuu ennen kuin se oikein pääsi käyntiinkään. Me emme halua sitä kenellekään, jonka vuoksi haluamme opettaa sinulle oikeita tapoja!