cross training -voima

Valmennus

Emme halua tarjota vain ”kylmää salia”, jossa jokainen taapertaa yksikseen katse maata polttaen. Movement Center ja Movement System edustavat ennenkaikkea korkeatasoista valmennusta, jossa tilat ja laadukkaat CompactFit -harjoitteluvälineet ovat vain työkalu ammattivalmentajien apuna.

Jos mietit käytämmekö lainkaan painoja harjoittelussa, vastaus on kyllä käytämme silloin kun se on tarpeen! Ensiksi opetamme sinua liikuttamaan omaa kehoasi mahdollisimman hyvin. Sen jälkeen opetamme sinua kyykkäämään oikein raskaillakin painoilla, nostamaan raskaita painoja maasta ja punnertamaan ne pään päälle.  Taitoharjoittelu, kuten käsilläseisonta, vaatii jatkuvaa hienosäätöä, jonka vuoksi valmentajan läsnäolo harjoittelussa nopeuttaa oppimista suuresti.

Valmentajan tehtävä on pitää huolta siitä, että aloittelija oppii oikeat suoritustekniikat ja edistyneemmät kehittyvät omassa harjoittelussaan. 

Kuuden viikon sykleihin suunniteltu valmennusmallimme mahdollistaa turvallisen ja nousujohteisen harjoittelun ammattivalmentajan valvovan silmän alla.

Ja mitä parasta, mukavassa seurassa!